Muat Turun Rancangan Pengajaran Harian (RPH) Excel v4.6 (Latest Version)


Satu perkongsian yang amat baik oleh Cikgu Fadliyana Fathil berkenaan RPH yang menggunakan perisian Excel ini. Beliau telah berkongsi hasil ini di dalam blog beliau.

RPH Excel merupakan sebuah program mini yang dibina bagi membantu guru-guru Bahasa Inggeris Sekolah Rendah dalam penyediaan Rancangan Pengajaran Harian (Lesson Plan). RPH Excel adalah PERCUMA dan anda BEBAS UNTUK BERKONGSI dengan semua guru. Untuk muat turun, sila klik pada pautan di bawah mengikut versi yang anda ingin miliki:


RPH Excel v4.6 (Lite)
Versi terkini yang dikemaskini khas untuk para guru yang memiliki masalah pada settingMASA dan TARIKH. Bersaiz kecil dan mudah untuk digunakan. Namun, hanya mampu menyimpan RPH bagi 1 minggu pengajaran.

RPH Excel v4.5 (Lite)
Versi terkini yang dikemaskini khas untuk para guru yang memiliki masalah pada setting tarikh. Bersaiz kecil dan mudah untuk digunakan. Namun, hanya mampu menyimpan RPH bagi 1 minggu pengajaran.

RPH Excel v4.4 (Lite)
Bersaiz kecil dan mudah untuk digunakan. Namun, hanya mampu menyimpan RPH bagi 1 minggu pengajaran.

RPH Excel v4.3 (Full)
Bersaiz besar dan memerlukan RAM yang besar. Namun, versi ini berkeupayaan untuk menyimpan RPH bagi 45 minggu pengajaran.

Tutorial Penggunaan RPH Excel v4.3 (Full)
Bagi membantu para pengguna, sila tonton Tutorial Penggunaan RPH Excel v4.3 (Full)


jobs from my.neuvoo.com


Post a Comment

0 Comments